POSLEDNÍ

TUPPERWARE Profesionální asijský nůž - sekáček ASIE 17,5cm 1ks

Efekt lupa
  • 1 z 2

Podrobné údaje o noži - Sekáček ASIE: Ideální ke krájení na drobno díky tenké a hranaté čepeli. Plochá a rozměrná čepel se často používá k přenášení potravin z krájecího prkénka do hrnce či hluboké pánve, nebo k drcení česneku a zázvoru.


  • Skladem
1 499 Kč
Kategorie: Nože, struhadla a kráječe
 

Sekáček ASIE 

Profesionální asijské nože - Skvělá kombinace funkčnosti, designu, tradice a elegance. Tato specializovaná kolekce obsahuje asijské nože z vysoce kvalitní nerezové oceli.

Asijské příbory sestávají z jedinečných a rozmanitých kuchyňských nožů. Jednotlivé asijské nože jsou navržené pro konkrétní operace a odlišují se od sebe jedinečným tvarem, velikostí nebo stylem ostří.

Hlavní vlastnosti a výhody

  • Čepele a rukojeti z čisté nerezové oceli zajišťují hladký, souvislý design. Jejich konstrukce umožňuje snadné čištění a zabraňuje zachytávání jídla mezi rukojetí a čepelí.
  • Lehké a ostré. Díky přesně změřenému poměru délky, hmotnosti čepele a rukojeti jsou nože při používání k určeným účelům dokonale vyvážené.
  • Ergonomická kontrukce rukojeti umožňuje pohodlné používání a zajišťuje bezpečný úchop.

 

Podrobné údaje o noži - Sekáček ASIE

Ideální ke krájení na drobno díky tenké a hranaté čepeli. Plochá a rozměrná čepel se často používá k přenášení potravin z krájecího prkénka do hrnce či hluboké pánve, nebo k drcení česneku a zázvoru.

Použití a údržba

Nůž, o který se dobře staráte, si déle udrží dokonalé ostří. Práce s ostrým nožem není zdaleka tak namáhavá jako s nožem tupým - ostrý nůž odvede veškerou práci.

Jak udržovat nože v perfektním stavu:

  • K broušení nožů používejte Ostřič na nože.
  • Ke krájení vždy používejte vhodný povrch, jako je krájecí prkénko.
  • Během práce a před uložením nože myjte a dezinfikujte - otřete čepel a rukojeť dezinfekčním roztokem.
  • Nože ukládejte správným způsobem, například v bloku na nože.
  • Nože nikdy nepoužívejte na tvrdé předměty, jako je zmražené maso nebo jiné věci než potraviny.
  • Aby nože nerezavěly, nenechávejte na nich delší dobu kečup nebo jiné tekutiny, které by mohly způsobovat korozi.
  • Pokud nože ukládáte do zásuvky, zajistěte, aby se čepel vzájemně nedotýkaly a nepoškozovaly se tak.

 

Jak mýt nože a prodloužit jejich životnost

  • Nože myjte ručně v horké vodě se saponátem a před uložením je důkladně osušte.
  • Nože neotírejte nebo nečistěte drátěnkou či abrazivními čistícími prostředky, abyste je nepoškrábali.
  • NEDOPORUČUJEME mytí v myčce na nádobí, mohlo by dojít k poškození čepele.
  • Nože nikdy neházejte do dřezu s hrnci a talíři, mohly by se na nich objevit promáčkliny nebo vroubky od těžkých hrnců a mohlo by dojít k vážnému úrazu.
  • Nože nesmí nikdy přijít do kontaktu s ostatním kovovým náčiním nebo se silikonovými výrobky či předměty.
  • Pokud nože myjete desinfekčním roztokem, musíte je důkladně opláchnout, aby nerezavěly.
  • Případné skvrny na čepeli snadno odstraníte prostředkem na čištění nerezové oceli.

 

Bezpečnost

Tyto vysoce kvalitní nože jsou navrženy tak, aby řezaly s minimálním použitím síly. Protože jsou velmi ostré, je nutné je používat s velkou obezřetností. Je velmi důležité se řídit těmito pokyny:

  • Nesahejte na čepel, jinak by mohlo dojít k úrazu.
  • Nože vždy držte za rukojeť, nikdy je neberte za čepel.
  • Když nože nepoužíváte, umisťujte jejich čepel pod hranu krájecího prkénka, zabráníte tím náhodného kontaktu s čepelí.
  • Nože nikdy nenechávejte bez dozoru v přítomnosti dětí.
  • Když nože někomu podáváte, položte je na pracovní desku a nechte druhou osobu, aby je sama zvedla za rukojeť.
  • Nože nepoužívejte k žádnému jinému účelu, než ke kterému jsou určeny, například otevírání lahví, uvolňování zásuvek, šroubování, sekání kostí atd.
  • Nože nenechávejte v místech, kde nejsou zřetelně vidět nebo kde je nelze běžně očekávat.
  • Nekrájejte na porcelánových nebo kovových krájecích plochách (tupí se tím ostří čepele).
  • Pokud nůž upustíte, vždy jej nechte dopadnout na zem. Nepokoušejte se jej zachytit v pádu.

 

Záruka kvality společnosti Tupperware

Na výrobky se vztahuje standardní záruka společnosti Tupperware. Záruka společnosti Tupperware na profesionální asijské nože se týká odštípávání ostří, praskání, odlamování s tmavými skvrnami v místě praskliny nebo k odlupování při běžném nekomerčním používání po celou dobu životnosti produktu. Každý nůž se v průběhu času ztupí - je třeba je ostřit. Tato záruka nezahrnuje výměnu použitých čepelí, ani nekryje rezavění nebo poškození výrobku v důsledku nedbalého použití nebo použití, které neodpovídá uvedenému účelu výrobku.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola